Instagram NL   EN
Restaurant DS
INFO en MENU Restaurant DS

Restaurant DS is gevestigd in een oude werkplaats in De School in Amsterdam West. De grote open ruimte waar het restaurant zich bevindt werd tot een aantal jaar geleden gebruikt als praktijklokaal om automonteurs op te leiden. De grote overhead roldeuren en gasuitlaatpijp zijn de stille getuigen van de vroegere functie als werkplaats.

Sinds 2016 is in dit lokaal een mooi restaurant gecreëerd met een fijn contrast tussen de oorspronkelijke functionele bestemming van de ruimte en comfortabel linnen en zacht kaarslicht op tafel. Met mooi weer gaan de garagedeuren open en op de mooiste dagen kan er buiten op het eigen terras worden gedineerd.

Het restaurant is 5 dagen per week geopend.
Dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend voor diner van 18:00 tot 00:00.

 
Wij werken met een wisselend verrassingsmenu 
- 3 gangen: 39,50
- 5 gangen: 49,50 
- 7 gangen: 57,50

-----------

RESERVERINGEN

Reserveren gaat via ons online systeem. 

Op de dag zelf kunt u bellen naar 020-7373197, soms is er in overleg meer mogelijk dan het online systeem aangeeft.

Huishoudens en maximaal aantal gasten aan een tafel
- Reserveren tot maximaal 6 personen per tafel. 
- Reserveren voor grotere huishoudens kan enkel na telefonisch overleg.
- U bent verplicht om naar waarheid aan te geven met hoeveel huishoudens u wenst te komen. Dit kunt u aanvinken bij de reservering.

- Wij zijn verplicht om u bij het maken van de reservering en bij aankomst te vragen of u verkoudheids- of griepverschijnselen heeft.
- Blijf tijdens uw bezoek aan De School zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand van andere gasten en personeel en blijf niet rondhangen in het gebouw.
- Reserveringen voor het restaurant moeten online worden gemaakt.

Wij proberen met bovenstaande richtlijnen zo verantwoord mogelijk om te gaan met de gezondheid van onze gasten, personeel en bedrijf. Wij rekenen dan ook op uw begrip en zullen u waar nodig herinneren aan bovenstaande richtlijnen. Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now