Facebook Instagram NL   EN
tel. 020-737-3197 /////// Open van dinsdag t/m zaterdag
Restaurant DS is gevestigd in een oude werkplaats in De School in Amsterdam West. De grote open ruimte waar het restaurant zich bevindt werd tot een aantal jaar geleden gebruikt als praktijklokaal om automonteurs op te leiden. De grote overhead roldeuren en gasuitlaatpijp zijn de stille getuigen van de vroegere functie als werkplaats.

Sinds 2016 is in dit lokaal een mooi restaurant gecreëerd met een fijn contrast tussen de oorspronkelijke functionele bestemming van de ruimte en comfortabel linnen en zacht kaarslicht op tafel. Met mooi weer gaan de garagedeuren open en op de mooiste dagen kan er buiten op het eigen terras worden gedineerd.
RESERVEREN

Voor reserveringen op de dag zelf kunt u bellen naar 020-7373197, soms is er in overleg meer mogelijk dan het online systeem aangeeft.
Voor reserveringen voor groepen boven de 10 personen of voor meer informatie kunt u ook bellen naar 020-7373197. We zijn bereikbaar tussen 13.00 en 19.00.
INFO & MENU
Due to health and safety precautions Restaurant DS is currently closed until April 6th.

Openingstijden keuken:
Dinsdag t/m zaterdag, van 18.00 tot 00.00.

De keuken wordt geleid door de jonge chef Lennart Ylstra die een maandelijks wisselend menu aanbiedt met keuze uit drie, vijf of zeven gangen. De gerechten zijn seizoensgebonden, origineel, licht en avontuurlijk. Groenten hebben een centrale rol in het menu. Er wordt bijna uitsluitend gewerkt met biologische producten. Vlees en vis worden ook geserveerd maar kunnen op verzoek worden vervangen door goede vegetarische of zelfs veganistische alternatieven.

De wijnkaart bij Restaurant DS is eigen en spannend met een uitgebreid aanbod van veelal biologische en biodynamische wijnen. 

Ook groepen kunnen bij ons terecht – op vrijdag en zaterdag tot 16 personen. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er in overleg grotere gezelschappen mogelijk. Voor groepen boven de 25 personen is in overleg Het Kunstlokaal beschikbaar.
Hiervoor graag mailen naar: verhuur [@] deschoolamsterdam.nl.
Adres: Jan van Breemenstraat 3, Amsterdam

Routebeschrijving

Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid tegenover de ingang van ons terras.

Ons menu wijzigt wekelijks, dit is een voorbeeld van wat u kunt verwachten.

3 gangen voor €37,50
5 gangen voor €47,50
7 gangen voor €55,00

Met dieetwensen kan altijd rekening worden gehouden. Menu’s worden op verzoek ook geserveerd zonder vlees, zonder vis, glutenvrij of geheel vegetarisch.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in ons restaurant op dinsdag tot en met zaterdag tussen 13:00 en 18:00. 

Honden zijn in Restaurant DS helaas niet toegestaan.

Voor een reserveringen is het invullen van een werkend telefoonnummer en emailadres vereist.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now