Instagram NL   EN
Op zaterdag 28 juli organiseren De School en Stichting Sexmatters een mars die vanuit Amsterdam-West aan zal sluiten bij de officiële Pride Walk 2018. We hebben een bus met geluidssysteem en dj-booth, waar Carlos en Sandrien komen draaien, en je kan met ons komen dansen. De Pride Walk zal de deelnemers leiden langs het Homomonument, de Dam en het Vondelpark om aldaar de Pride Week van 2018 feestelijk te openen.

Na de opening is er – in het geval van mooi weer – een barbecue op het terras van De School, waarbij ook halal en veganopties verkrijgbaar zijn. Ook is er een avondprogramma in De School, met talks van verschillende sprekers over het thema ‘Safer Clubbing’. 

Timetable:
09:00 Ontbijt in Cafe DS
10:00 Verzamelen bij clubingang van De School
10:30 Start Wandeling richting Homomomument met Sandrien & Carlos Valdes
18:00 Het Terras – BBQ
20:30 Start Talk Proud

Talk Proud-sprekers:

Anne Rodermond:
Anne Rodermond, manager van Club Church, wordt door Eva Berghaus geïnterviewd over het ontstaan van Club Church, over veiligheid, seks als manier om kennis te maken en het belang van een hechte subcultuur (of gemeenschap?). 

Shamiro van der Geld:
Nachtburgemeester Shamiro vertelt over zijn missie om het nachtleven van Amsterdam inclusief te maken en illustreert dit aan de hand van een persoonlijk verhaal. Ook ziet Shamiro een gelijkenis in etnische minderheden en LHBTQI+ en de manier waarop deze communities strijden tegen geweld en discriminatie.

JeanPaul Paula:
Mode-stylist, creative concept producer/director en jurylid bij Hollands Next Topmodel.

Deelname aan Walk Proud, Talk Proud is gratis.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel West.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now