Instagram NL   EN
Na korte afwezigheid is Het Klaslokaal weer terug met een nieuwe serie. Deze serie is getiteld Beautiful Distress en sluit aan bij onze vierde editie van Tijdgenoten, een expositie die van 23 november t/m 23 december te zien in is De School, en is opgezet in samenwerking met Stichting Beautiful Distress en Het Vijfde Seizoen.

Voor deze lessen kun je online een kaartje kopen voor €15, en hier is een (eventueel vegetarische of veganistische) maaltijd in Café DS, voorafgaand aan het college bij inbegrepen. Entree is via Café DS.

Let op: het aantal plekken is beperkt en de les is in het Nederlands. Dit is de laatste editie in een serie van drie, maar alle edities kunnen ook los worden bezocht.

20 dec. Het Klaslokaal X Beautiful Distress #3 (psychiater)

Wat is een gezonde geest? Tijdens deze laatste les van Het Klaslokaal X Beautiful Distress zullen Vos Beerthuis (psychiater en geneesheer-directeur) en Maaike Erends (arts in opleiding tot psychiater) het hebben over de menselijke geest en wanneer een psychiater spreekt over een gezonde geest. Aansluitend wordt besproken wat de rol is van de psychiater wanneer er geen sprake is van een gezonde geest. De avond is interactief en er is veel ruimte voor vragen en discussie.Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now