Instagram NL   EN
Na korte afwezigheid is Het Klaslokaal weer terug met een nieuwe serie. Deze serie is getiteld Beautiful Distress en sluit aan bij onze vierde editie van Tijdgenoten, een expositie die van 23 november t/m 23 december te zien in De School, en is opgezet in samenwerking met Stichting Beautiful Distress en Het Vijfde Seizoen. 

Voor deze lessen kun je online een kaartje kopen voor €15, en hier is een (eventueel vegetarische of veganistische) maaltijd in Café DS, voorafgaand aan het college bij inbegrepen. Entree is via Café DS.

Let op: het aantal plekken is beperkt en de les is in het Nederlands. Dit is de tweede editie in een serie van drie, maar alle edities kunnen ook los worden bezocht.

13 dec. Het Klaslokaal X Beautiful Distress #2 (stigmabestrijders)
We worstelen allemaal in meerdere en mindere mate met het leven. Toch hebben we met zijn allen veel (voor)oordelen over onszelf wanneer we vastzitten maar ook over andere mensen met psychische klachten. Veel mensen met psychische problemen blijken zich gestigmatiseerd te voelen. In deze les gaan Jan Willem Vonk (coach) en Kim Helmus (psycholoog) onder andere middels oefeningen en creatieve technieken aan de slag met bewustwording en bijstelling van (voor)oordelen over psychische klachten (bijvoorbeeld angst, somberheid en achterdocht). Je gaat hierbij kijken naar jezelf en naar 'cliënten' die voor hun klachten behandeld worden.  

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now