Instagram NL   EN
Start: De Appel (thinks), Broedplaats Lely, Schipluidenlaan 12
Einde: De School, Dr Jan van Breemenstraat 3
Toegang: gratis maar registratie is verplicht via info@deappel.nl. Gelieve aan te geven of je gebruik wil maken van een NGT tolk.
(Neem je eigen hoofdtelefoon en smartphone met internetverbinding mee)

Kom zaterdag 8 juli mee op pad om drie artistieke interventies van Christine Sun Kim in Amsterdam te ervaren: AVAILABLE SPACES in Broedplaats Lely, BUSY DAY via radio station Ja Ja Ja Nee Nee Nee, en CLOSE READINGS in De School. Om dit unieke moment te vieren organiseert De Appel een wandeling langs de drie interventies van Christine Sun Kim. 

De wandeling begint bij Broedplaats Lely waar Niels Van Tomme, directeur De Appel een introductie zal geven over de interventie AVAILABLE SPACES alsook de bijzondere samenwerking met Christine Sun Kim. Hierna wandelen we collectief doorheen het Rembrandtpark naar De School, terwijl we stappen kan je luisteren naar de radio-uitzending van BUSY DAY via Ja Ja Ja Nee Nee Nee (een transcriptie van de uitzending zal aanwezig zijn). We komen aan rond 17:00 in De School waar je de twee video-installaties van Christine Sun Kim kan bekijken en hopelijk kunnen we je achteraf terugvinden bij de bar voor een drankje.

Dit evenement is de finissage van de presentatie van Christine Sun Kim in De School. De interventie in de Broedplaats Lely blijft nog open tot 20 augustus. 

Meer informatie over de drie interventies:
- BUSY DAY radio-uitzending door Christine Sun Kim en Thomas Mader: http://bit.ly/2sUNebH
- AVAILABLE SPACES presentatie van twee reeksen tekeningen: http://bit.ly/2u1VsgZ
- CLOSE READINGS presentatie van twee video-installaties: http://bit.ly/2u2bPd4
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now