Instagram NL   EN
Op 11 mei is De School terug met de derde editie van Tijdgenoten - een nacht gevuld met muziek, performance, kunst en film. Voor deze editie van Tijdgenoten werkt De School samen met EYE Filmmuseum, daarnaast worden Kelly Lee Owens en Blanck Mass uitgenodigd in samenwerking met Subbacultcha en Muziekgebouw aan ’t IJ. Dit concert kan gratis worden bezocht.  

Voorafgaand aan het Cinema Eroticaprogramma in EYE in juni presenteert De School samen met EYE in de maand mei de tentoonstelling Cinema Erotica - Het Voorspel. Voor deze expo hebben EYE-programmeurs uit de collectie van het filmmuseum hun favoriete erotische filmfragmenten gekozen. Van een eind negentiende-eeuwse filmische zoen tot hedendaagse seksscènes.

In Het Muzieklokaal treden ’s avonds Kelly Lee Owens en Blanck Mass op, die beiden dit jaar een bejubeld album uitbrachten. Job Sifre en Mata Hari zullen vóór, tijdens en na de live shows DJ-sets draaien.

Cinema Erotica - Het Voorspel kan na de opening dinsdag t/m vrijdag van 17:00 tot 22:00 en in het weekend tijdens clubavonden gratis bezichtigd worden t/m 31 mei. Het filmprogramma Cinema Erotica is in EYE te zien van 1 tot en met 18 juni 2017. 
Bekijk video
Bekijk video
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now