Instagram NL   EN
De School’s kunstnacht Tijdgenoten gaat op 12 januari een tweede ronde in met een nacht gevuld met muziek, performance en kunst. Voor de tweede editie van Tijdgenoten werkt De School samen met LIMA en de Nederlandse artieste Donna Verheijden. De expositie van Donna Verheijden’s video-installaties kan na de opening dinsdag t/m vrijdag van 17:00 tot 22:00 en in het weekend tijdens clubavonden gratis bezichtigd worden t/m 29 januari.

Over Donna Verheijden
Met haar achtergrond als afgestudeerde van het Sandberg Instituut en deelnemer aan het International Film Festival Rotterdam onderzoekt Donna Verheijden de verregaande invloed van reclame, pop- en visuele cultuur op ons gedrag. Donna ziet het als haar verantwoordelijkheid om de hedendaagse schijnrealiteiten te analyseren en te bekritiseren. Hiermee probeert ze te beantwoorden hoe een beeltenis zich verhoudt tot het medialandschap en hoe men deze mechanismes kan verstoren of omzeilen. 

ALGEMENE INFO EXPOSITIE DONNA VERHEIJDEN #2
Kunstenaar: Donna Verheijden
Werken: Land of Desire – Happy is the New Black, All the World’s a Stage – Ways of Seeing 2013, Prison, Trompe L’oeil
Opening: 12 januari 2017 vanaf 20:00 uur
Data lopende tentoonstelling: 13 januari t/m 29 januari 2017 - dinsdag t/m vrijdag van 17:00 tot 22:00 en in het weekend tijdens clubavonden
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now