Instagram NL   EN
Een paar weken geleden hadden we tijdens ADE voor het eerst een gloednieuw toernooi in Het Gymlokaal - namelijk een zaalvoetbaltoernooi samen met Resident Advisor voor het goede doel Help Refugees. Dit is ons zo goed bevallen, dat we een maandelijks terugkerende sportdag gaan organiseren; toepasselijk genaamd De Sportdag. De eerste editie vind plaats op zaterdag 17 december van 11:00 - 17:00 en gaan we net als vorige maand zaalvoetballen!

De regels van de zaalvoetbal-editie van De Sportdag zijn:
- Een team bestaat uit 5 personen (drie veldspelers, één keeper en één wissel). 
- Elk team moet minstens 1 vrouw in het veld hebben staan
- Een bal over de zijlijn is een inworp voor de tegenpartij. 
- Een bal achter de achterlijn is automatisch bal voor de keeper. 
- De bal mag niet hoger komen dan borsthoogte, tackles of schouderduw zijn niet toegestaan.

Hoe kan je jouw team aanmelden? 
Stuur een mailtje naar info@hetgymlokaal.nl met daarin de namen van jouw teamleden. Afhankelijk van de aanmeldingen selecteren we acht of zestien teams voor De Sportdag. De geselecteerde teams krijgen dan zo snel mogelijk van ons bericht. De aanmeldingsfee is €50 per team (€10 euro per persoon). Hiermee kan elk teamlid tijdens het toernooi bij Café DS gratis een kom ramen of een hamburger halen om tijdens de strijd op de been te blijven. 

Op 17 december gaan we dus zaalvoetballen, waarbij de teams eerst in een poule-systeem tegen elkaar spelen waarna het knock-out is tot de finale. Voor de januari editie zullen we een andere sport uitkiezen - hou onze blog en socials in de gaten voor meer info hierover.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now