Instagram NL   EN
Vanaf de maand juli is het officieel zomer bij De School. Om de zomermaanden in te luiden, organiseren we op 1 juli De Zomerdag: een dag waarop je door ons hele pand kan wandelen en we onze nieuwe menukaart voor hun café lanceren. Deze dag markeert tevens het begin van onze clubavond De Zomernacht.

Op 1 juli zal De School vanaf 12:00 ’s middags al haar deuren openen om de start van de zomermaanden te vieren. Café DS zal op deze dag haar nieuwe lunchkaart introduceren met gedurende de dag een daarbij behorende proeverij. Op de avondkaart van het café zullen authentieke ramen noodles de hoofdrol spelen. Voor de deur van Café DS kan je op het uitgebreide terras een drankje van de nieuwe zomerse drankkaart bestellen of je drankje halen bij de nieuwe buitenbar. Er is ook aan de kinderen gedacht met een speciaal ingerichte hoek waar gekleid kan worden en er zullen plaatjes gedraaid worden tot het einde van de avond, waarna in de club de eerste editie van De Zomernacht plaatsvindt.  

Het Gymlokaal doet ook mee met De Zomerdag en organiseert van 17:00 tot 18:00 een trefbaltoernooi. Hiervoor kan iedereen zich opgeven via info@hetgymlokaal.nl, de kosten zijn €5 per persoon. Als je je met een heel team inschrijft (6 personen), dan is het €20. Daarnaast deelt Het Gymlokaal ook dagpassen uit zodat jij een keertje gratis kan komen sporten.

De gang die het restaurant met de binnentuin verbindt, gaat op 1 juli voor het eerst open voor de dagelijkse bezoekers, wat de weg vrij maakt om hier overdag te lunchen. Vanuit de binnentuin kan worden doorgelopen naar White Label Coffee om te zien hoe onze koffie wordt gebrand. Het Kunstlokaal, een nieuwe ruimte in het pand, opent haar deuren waar tevens de allereerste kunstexpositie in De School te bezichtigen valt. Visual residents Children of the Light openen deze nieuwe ruimte met hun vernieuwde installatie DIAPOSTIVE. Deze is ook na De Zomerdag te bezichtigen, doordeweeks en tijdens clubnachten tot en met eind augustus.

TIJD: 12.00 tot laat
GRATIS TOEGANG
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now