Instagram NL   EN
Tijdens deze Opera Forward Festival Launch geeft OFF  voorproefjes van wat er tijdens het festival te zien zal zijn. Korte optredens van jonge makers, die ook de tijd krijgen om hun werk uit te leggen. Verwacht live muziek, live zang en Q&A's. Met onder meer bariton Michael Wilmering, muziektheatermaker Gable Roelofsen, componist Thanasis Deligianis en sopraan Lilian Faharani. En dat allemaal in een ruimte die je niet meteen met opera associeert: een muzieklokaal in een oude technische school aan de A10.

Toegang gratis, reserveren verplicht. Dat doe je door een mailtje met je naam te sturen naar: off@wearepublic.nl

Het programma wordt georganiseerd door OFF, De School en We Are Public. Voor leden van We Are Public volgt een Public Dinner in Restaurant DS in De School. Kijk op www.wearepublic.nl voor meer informatie.

Het Opera Forward Festival vindt plaats van 15-25 maart in Amsterdam.

SNEAK PREVIEW OPERA FORWARD
16.00 - 16.10 Aria uit Il Matrimonio Segreto door Michael Wilmering
16.10 – 16.25 Keynote van Gable Roelofsen over het belang van Opera/Kunst
16.25 – 16.40 Interview Thannasis Deligianis door Gable en uitvoering van zijn nieuwe compositie (voor gitaar en slagwerk)
16.40 – 17.00 Interview met cast van Only the Sound. Nora Kimball en Davone Tines zijn beschikbaar. Eventueel aangevuld met Julie Merethu
17.00 – 17.10 Aria uit Il Matrimonio uitgevoerd door Lilian Faharani en afsluitend een duet uit Don Giovanni door Lilian en Michael
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now