Instagram NL   EN
MONDAY 21.03

Op 21 maart organiseren we De Maandagavond, een avond vol extracurriculaire activiteiten in Café DS en Het Gymlokaal, met sport, film, eten, kunst en meer. Op deze avond kun je trefballen, een film kijken onder het genot van een heerlijke hamburger in Café DS, de nieuwe soep en salade van onze avondkaart proeven, oordoppen laten aanmeten door ACS Custom NL, een kijkje nemen bij de foto expositie van Willem Poelstra en gebruik maken van het fysio-inloopuur.

ACS Custom zal gratis voorlichting over gehoorbescherming aanbieden en drie verschillende soorten oordoppen verkopen met 15% korting: oordoppen voor de club, oordoppen voor professioneel gebruik en oordoppen met een industrieel filter geschikt voor horeca werkzaamheden. Ook kan je kiezen voor optionele kleuren, koordjes en portofoon opzetstukjes. 

Het trefbal toernooi vindt plaats van 18:00 tot 19:00 in Het Gymlokaal. Om deel te nemen aan het trefballen kun je je aanmelden via info@hetgymlokaal.nl. De rest van het programma is vrij toegankelijk. Na het trefballen vertonen we de komedie DodgeBall: A True Underdog Story (2014) met Ben Stiller en Vince Vaughn op groot scherm. Ook luiden we op deze avond de start van de avondkaart in van Café DS. Vanaf 21 maart zal er elke avond een verse salade of soep op het menu staan. Tijdens de film serveren we dit keer ook heerlijke hamburgers (vegetarische optie beschikbaar).

AANVANG: 18.00
GRATIS TOEGANG
Bekijk video
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now