Facebook Instagram NL   EN
DE ZONDAGSSCHOOL 20.SEPTEMBER
DE ZONDAGSSCHOOL 20.SEPTEMBER
Tijdens De Zondagsschool zet Restaurant De School zijn leveranciers in de schijnwerpers. Door het hele gebouw worden de ruimtes omgetoverd tot minirestaurants waar we steeds een andere leverancier uitlichten. Onze koks verwerken hun producten tot verschillende gerechtjes, waarbij passende wijnen gedronken kunnen worden. In de wandelgangen zijn ook onze bakker, visser, groenteboer en wijnleveranciers aanwezig voor een praatje. 


WAT KUN JE VERWACHTEN? 
Loop met een stempelkaart door je diner en proef de acht gerechten in de verschillende minirestaurants. Onze looproute begint in het voormalig clubgedeelte en eindigt op het terras van het café. De gerechten en drankjes moeten zittend genuttigd worden om te voldoen aan de covidmaatregelen. De gerechten bestaan uit vis, vlees en groente. Eet u geen vis of vlees dan is mogelijk de route geheel vegetarisch krijgen (noch vlees noch vis). Met allergieën en andere uitzonderingen kunnen wij helaas geen rekening houden.
Tijdens de route komt je verschillende wijnleveranciers tegen die hun wijnen presenteren en waar je verschillende glazen of flessen kunt kopen. Mocht je liever iets anders willen drinken kan je terecht bij een van onze bars. 
De muziek in de ruimtes is gecureerd door Malvin Wix, Tom Trago & Maxi Mill.

De tickets worden verkocht in verschillende tijdsloten. Ieder tijdslot heeft een geldigheid van 4 uur om drukte te voorkomen en de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.  
 
Tickets voor De Zondagsschool zijn 30,- euro, dit is inclusief stempelkaart voor 8 gerechten, je eigen DS-wijnglas en een DS-canvastasje. (Excl. drank) 
 
Koop hier je Stempelkaart voor 20 september. Reserveren voor De Zondagsschool gaat via ons reserveringssysteem. 


DE MASTERCLASS
Nederlandse wijn, kan dat? Wat is een oranje wijn? En hoe maak je dat?
Tijdens De Zondagsschool wordt tweemaal een Masterclass gegeven door Marnix Rombaut van Daxivin. Marnix en zijn neef Niels Huijbregts importeren niet alleen wijn maar maken ook zelf Nederlandse Oranje wijn. Hoe dit alles in zijn werk gaat, zal hij uitleggen in hun Masterclass en kan je zelf proeven aan de bar in onze kelder. 

De Masterclass wordt gegeven om 14:00 en om 16:00. Inschrijven voor de Masterclass kan via deze link. Er zijn beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij. Inschrijven voor de Masterclass is alleen mogelijk als je een zondagsschool-ticket heb gekocht.   

 
HET DINER
Een event in een event:  
Tom Trago & Maxi Mill presenteren onder de naam Shoebox live hun nieuwe album Falling In The Right Place. Dit tijdens een exclusief vegetarisch 4-gangen diner in het Muzieklokaal.   
Het evenement maakt geen onderdeel uit van De Zondagsschool-stempelkaart maar is een opzichzelfstaand event. De ingang is via de voormalige club ingang. Vooraf is het wel mogelijk om wat te drinken in het gebouw of bij de wijnboeren een fles wijn uit te zoeken voor bij je diner. Drank is ook tijdens het diner te bestellen.  
De tickets zijn €55,-
(€45,- Diner & €10,- Concert) excl. drank. 

Shoebox Blog
Tickets voor dit evenement zijn hier verkrijgbaar 


CORONAMAATREGELEN & VEILIGHEID
In verband met de veiligheid en ieders gezondheid hebben wij verschillende maatregelen genomen. Wij vragen u om deze maatregelen te waarborgen en zorgvuldig door te nemen. 
 
- Aan de deur doen we een gezondheidscheck waarbij wordt gevraagd om uw persoonsgegevens. Deze worden twee weken bewaard ter ondersteuning van het GGD-contactonderzoek. 
- Tevens vragen wij u uw handen te desinfecteren. Op meerdere plaatsten in het gebouw is daar ook gelegenheid voor. 
- We voorzien het gebouw van looproutes en vragen u om zich hieraan te houden.
- Eten en drinken kan niet lopend genuttigd worden. Daarom zullen in iedere ruimtes tafels staan met zitplaatsen op anderhalve meter van elkaar. 
- Gelieve de tafels en stoelen niet te verschuiven. 
- Houd veilige afstand van elkaar, onze werknemers en leveranciers.

Voor vragen over De Zondagsschool kun je mailen naar restaurantds@deschoolamsterdam.nl


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now