Facebook Instagram NL   EN
OUR CLUB'S AGE LIMIT IS 21. OUR VENUE'S AGE LIMIT IS 18.
We verwachten een open houding van onze bezoekers ten opzichte van andere gasten, ongeacht hun afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, godsdienst en leeftijd. We behouden ons het recht bezoekers die zich niet aan deze regels houden en/of agressief, baldadig, homofoob, transfoob, seksistisch, racistisch of validistisch gedrag tonen uit onze club te weren of te verwijderen.

Seksuele intimidatie wordt niet getolereerd in onze club. Indien je enige vorm van intimidatie ondervindt of opmerkt, meld dit bij ons dienstdoende personeel. Onze werknemers zijn geinstrueerd de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen.

Bezoekers dienen 21 jaar of ouder te zijn. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden. Indien je deze niet bij je hebt, wordt de toegang geweigerd.

Bezoekers die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs wordt de toegang geweigerd.

Met het betreden van De School stem je in mogelijk gefouilleerd te worden. Als je hier niet mee instemt, kan de toegang geweigerd worden.

Handel en bezit van wapens of drugs is niet toegestaan. Aangetroffen wapens of drugs worden ingenomen en overhandigd aan de politie, en zijn reden de bezoeker toegang te weigeren. Wij behouden het recht om de persoon in kwestie over te dragen aan de politie.

Het is verboden om enige vorm van vloeistoffen de club mee in te nemen.

Voor uw en onze veiligheid is ons pand voorzien van camera-bewaking.

De School ziet haar bezoekers graag in een eigenzinnige stijl en vindt het belangrijk dat mensen zich vrij voelen te dragen wat zij willen. Echter, een maatpak, uniform of overhemd behoort niet tot onze dresscode en kan reden zijn de toegang geweigerd te worden.

Grote groepen, vrijgezellenfeesten en andere sfeerverstorende groepen wordt de toegang geweigerd (maximale grootte van 4 personen).

De deur tijdens reguliere clubavonden is na 4:00 gesloten voor doorsale en presale tickets. Bezoekers die op de gastenlijst staan krijgen wel de mogelijkheid om nog naar binnen te komen.

Het is verboden foto’s te nemen in onze club, om de privacy van onze bezoekers te beschermen. Er wordt een ieder verzocht geen foto’s te maken met zijn of haar mobiele telefoon. Wanneer in bezit, moeten spiegelreflexcamera's en andere professionele film apparatuur worden afgegeven bij de garderobe.

Wij zien het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer.

De School is niet verantwoordelijk voor verloren voorwerpen in de club of garderobe.

Bezoekers dienen op de hoogte te zijn van het muzikale karakter van De School. Als wij het idee krijgen dat dit niet het geval is, kan toegang geweigerd worden.

Het lichtplan in onze club kan gevaarlijk zijn voor mensen die epilepsie hebben of in het verleden een beroerte hebben gehad. De School is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige leed en/of schade die hierdoor kan ontstaan.

Slippers, sandalen en blote voeten zijn niet toegestaan in de club, en kunnen een reden zijn om toegang te weigeren. Deze kunnen erg gevaarlijk in verband met het gebruikte glaswerk.

Bezoekers met een ticket gekocht via Ticketswap, kunnen via ons niet hun geld ontvangen. Het bedrag wordt via onze ticketshop van Resident Advisor automatisch teruggestort op de rekening van de oorspronkelijke koper. Een andere mogelijkheid is om tickets te verkopen/kopen via Resident Advisor

Denk bij het verlaten van De School aan de buren en vertrek zo stil mogelijk.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now