Instagram NL   EN
***PLEASE NOTE THAT THE COURSE IS IN DUTCH***

Na korte afwezigheid is Het Klaslokaal weer terug met een nieuwe serie. Deze serie is getiteld Beautiful Distress en sluit aan bij onze vierde editie van Tijdgenoten – een expositie die van 23 november t/m 23 december te zien is in De School, en is opgezet in samenwerking met Stichting Beautiful Distress en Het Vijfde Seizoen. 

Voor deze lessen kun je online een kaartje kopen voor €15, en hier is een (eventueel vegetarische of veganistische) maaltijd in Café DS, voorafgaand aan het college bij inbegrepen. Entree is via Café DS.

Let op: het aantal plekken is beperkt en de les is in het Nederlands. Dit is de eerste editie in een serie van drie.

6 dec. Het Klaslokaal: Beautiful Distress #1
Toon Walravens besloot tijdens zijn laatste periode van detentie het roer radicaal om te gooien. Hij leerde zichzelf lezen en schrijven, volgde cursussen en opleidingen,  zwoer drank en drugs af en kreeg behandeling in de psychiatrie. Nu is Toon stafmedewerker Herstel en Rehabilitatie van 1 van de grootste GGZ instellingen van Nederland. Ervaringen als verslaving, geweld, criminaliteit en psychiatrie kunnen grote leermeesters zijn en dit wil Toon graag delen in zijn les. Je mag hem deze avond alles vragen.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now