Facebook Instagram NL   EN
16.08.2017 | DS is hiring.

De School is een 24-uurslocatie in Amsterdam-West en is zeven dagen per week geopend. Deze tijdelijke locatie geeft ruimte aan een club, concertpodium, café,  restaurant en expositieruimte. De School geeft tevens onderdak aan Het Gymlokaal, een sportlocatie in twee authentieke gymzalen uit de jaren zestig.
 
We zijn per direct op zoek naar een nieuwe toiletdame of –heer voor in onze club. We willen namelijk maar al te graag dat de veiligheid, de hygiëne, maar ook de goede sfeer op de toiletten in De School altijd gewaarborgd worden. Het betreft een weekendfunctie: op vrijdag en zaterdag tijdens clubnachten van 23:00 tot gemiddeld 07:00 in de ochtend. In de zomermaanden juli en augustus zit hier de zondag ook nog bij. 
 
We verwachten dat je sterk in je schoenen staat, niet vies bent van enige viezigheid, en ook de sociale kanten van de toiletten helemaal tot hun recht laat komen terwijl jij op een leuke manier je diensten draait en hierbij persoonlijk contact met onze bezoekers zeker niet schuwt.
 
Denk jij dat je dit alles op een leuke manier in de gaten kunt realiseren, en heb je er geen problemen mee om lange nachten te werken, voornamelijk in het weekend? Stuur dan een CV en een motivatiebrief naar info@deschoolamsterdam.nl.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now