Facebook Instagram Snapchat NL   EN
16.06.2017 | CAFE DS

Café DS is een warme, huiselijke plek waar zeven dagen per week een simpele kaart met verse gerechten centraal staat. Café DS ligt aan een groot terras in De School waar bezoekers de gehele dag kunnen genieten van ontbijt, lunch of een stevige maar verfijnde maaltijd in de avond. Het gebouw van De School huisvest verder een club, expositieruimtes, een sportschool en een restaurant. 

We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om ons café nog beter te maken, en daarbij hoort een sociale en energieke cafémanager die het overzicht over alle werkzaamheden goed kan bewaren. Iemand die veel mensen tegelijkertijd kan aansturen en hierbij de kwaliteit nooit uit het oog verliest.

Heb jij meer dan 5 jaar aanwijsbare ervaring als horecamanager? Ben je het gewend om te werken op een druk terras? Ben je flexibel, stressbestendig, en minimaal 4 dagen per week beschikbaar, waaronder zeker één dag in het weekend? Lijkt het je bovenal tof om al je enthousiasme, inzet en service in te zetten om van Café DS een mooiere plek te maken? 

Stuur dan een mailtje naar sarah@deschoolamsterdam.nl, met een korte motivatie en je CV.

Openingstijden:
Maandag 08.30 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag 08.30 – 22.00
Zaterdag 10.00 – 23.00
Zondag 10.00 - 18.00
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now