Facebook Instagram Snapchat NL   EN
17.08.2016 | Na een serie spectaculaire wedstrijden, eindeloze passie en een geweldig spannende climax, is het stof van het NK Trefbal 2016 eind juli gedaald. De uiteindelijke winnaar: Rush Hour, met een uitslag van 5-2 in de finale tegen HotMamaHot. Nu is het tijd voor jou om je vrienden te mobiliseren en die rode ballen zélf een slinger te geven, want we organiseren vanaf begin september een nieuw trefbaltoernooi waarvoor iedereen zich kan aanmelden!

Wat moet je doen om mee te doen? Plaats een foto in ons Facebook-evenement (link) van jouw zeskoppige (of meer) team. Denk hierbij aan gekke poses, zelfgemaakte spandoeken, creatieve teamoutfits: het kan wat ons betreft niet gek genoeg. Na twee weken selecteren wij de leukste teams en sturen wij naar hen de speelschema's rond. De wedstrijden van de poulefases zullen worden gespeeld in Het Gymlokaal van dinsdag 13 september t/m vrijdag 16 september van 17:00 tot 18:30, waarna de knock-outfase aanbreekt. Iedereen is op deze dagen natuurlijk meer dan welkom om zijn of haar favoriete team aan te moedigen.

Ook voor deze editie hebben we een mooie prijs in petto, namelijk een compleet verzorgd diner in Restaurant DS en 3 maanden gratis sporten bij Het Gymlokaal!

Voor diegene die de regels van trefbal na al die jaren vergeten zijn:

- Een team mag met 6 personen tegelijkertijd in het veld staan.
- Via de grond is geen geldige worp. 
- Als je wordt geraakt, ben je af en mag je achter de tegenstander staan om je team te helpen.
- Een bal vangen, betekent dat de werper af is en een medespeler terug mag halen van het achterste vak. Gooi je iemand vanuit het achtervak af, dan mag diegene weer zijn eigen helft in.
- Hoofd is heilig

We zien nu al uit naar jullie foto's, hou de deadline goed in de gaten!


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now